Tải bản đầy đủ - 0 (trang)
VII. Read the text carefully and fill in the blanks with a suitable word.

VII. Read the text carefully and fill in the blanks with a suitable word.

Tải bản đầy đủ - 0trang

TÀI LIỆU ÔN THI: https://123doc.org/trang-ca-nhan-2356597-tai-lieu-on-thi.htm

IV. Match each half - sentence in column A with a suitable one in column B. (moi cau 0, 25 điem)



76



77



78



79



80



81



82



83



g



e



a



d



h



f



c



b



V. Match the answers with the questions to make meaningful sentences. (moi cau 0, 25 điem)



84



85



86



87



88



89



90



e



h



d



b



c



f



a



VI. Read the text carefully and fill in the form. (moi câu 0,25 điểm)

91. Mary



92. for beginners



93. Chinese and Japanese



94. Vietnamese



VII. Read the text carefully and fill in each blank with a suitable word. (moi cau 0, 25 điem)

95. are



96. dirty / polluted



97. unhealthy



98. countries



99. before



100. important



****************************************



TRẮC NGHIỆM TIẾNG ANH 9 (3)

MULTIPLE CHOICE:

1. Van is an ………student in the USA.

a. bright



b. foreigner



c. exchange



d. intelligent



2. The weather was bad, ……….we didn’t go on a picnic .

a. however



b. but



c. because



d. so



c. used to travel



d. has travel



3. My father ………a lot but he doesn’t anymore.

a. was traveling



b. was used to travel



4. Ann’s birthday is ………..February 14th.

a. in



b. on



c. for



d. at



5. This isn’t my first visit to London ……….here before.

a. I’m



b. I’m going to



6. There is a river ………across the village.



c. I’ve been



d. I was



TÀI LIỆU ÔN THI: https://123doc.org/trang-ca-nhan-2356597-tai-lieu-on-thi.htm

a. flowing



b. running



c. flying



d. reaching



7. They put …….the blanket and laid ……food.

a. in/on



b. down / over



c. down /out



d. on/ in



8. It’s very crowded here. I wish ……….

a. there were a few people



b. there weren’t so many people



c. there is no one



d. there was somebody here



9. Working in a ……country is not easy for those who do not know its language.

a. capitalist



b. foreign



c. industrial



d. developing



10. Quiet, please. The headmaster would like to ……a few words.

a. talk



b. say



c. tell



d. mention



c. until



d. since



11. I’ve known him ……I left school.

a. when



b. before



12. She has two children to look after, so she’s looking for a…….job in her neighborhood

a. part-time



b. full time



c. skilled



d. low-paid



13. ……we miss the train; we can get the next one

a. when



b. while



c. if



d. unless



14. Maria’s English is excellent. She speaks English …........

a. very perfect



b. perfective



c. perfectively



d. perfectly



15. ……….is a large building in the college or university where students live.

a. campus



b. hall



c. institute



d. dormitory



16. Many tourists visit the historic shrine on the mountains

a. a special holy place



b. an impressive tomb



c. an impressive mosque



d. a large temple



17. Dickens is my ………..English novelist

a. preferable



b. favorable



c. favorite



d. likeable



18. I’m looking ……to hearing from you.

a. at



b. after



c. over



d. forward



19. You more exercise if you ………..to keep fit.

a. can make / want



b. ought to do /wanted



c. should take /want



d. might to /want



c. to go



d. goes



20. Please let Tim ………. with you

a. go



b. going



21. The children are force to work ……12 hours a day, 7 days a week in the factories



TÀI LIỆU ÔN THI: https://123doc.org/trang-ca-nhan-2356597-tai-lieu-on-thi.htm

a. to



b. up to



c. till



d. during



c. told to me



d. told me



22. Someone ……..the tickets are free.

a. said me



b. said me that



23. Last week, Justin said I’ll do it tomorrow .He said he would do it ………..

a. the following day



b. the previous day



c. the day before



d. tomorrow



24. There’s going to be a big art exhibition ……………..

a. a lot of visitors will be attracted to it



b. it will attract a lot of visitors



c. it will be attracted by a lot of visitors



d. a lot of visitors will attract it



25. The police officer stopped us and asked us where ……….

a. were you going



b. are you going



c. we are going



d. we are going



26. I …………in heavy traffic everyday.

a. used to drive b. I am used to driving c. get used to drive



d. used to driving



27. ……..a car when they living in London?

a. had they



b. did they have



28. A: What are they going to do next year?

a. knew



c. were they having d. have they had

B: I wish .I……..the answer to the question.



b. know



c. could know



d. would know



29. …………air is one of many problems we have to solve.

a. pure



b. polluted



c. dust



d. pleasant



c. lost



d. would lose



30. I’ll be in trouble if I . …….. my passport.

a. lose



b. will lose



31. we can eat at home or , …….you prefer, we can go to the restaurant.

a. when



b. whether



c. if



d. which



32. If it is raining this evening, I ……

a. will go out



b. don’t go out



c. go out



d. won’t go out



33. Minh’s English is excellent. He speaks …….....

a. perfectly English



b. English perfectly



c. perfect English



d. English perfect



c. if



d. how



c. hard tried



d. tried hard



34. I’m disappointed……people have spoiled this area.

a. that



b. when



35. He …..... to find a job but he had no luck.

a. hardly tried



b. tried hardly



36. We couldn’t go on a picnic as planed …...........it was raining hard



TÀI LIỆU ÔN THI: https://123doc.org/trang-ca-nhan-2356597-tai-lieu-on-thi.htm

a. however



b. but



c. because



d. as



37. Kien Thuc Ngay Nay is one of the most popular magazines.

a. liked



b. disliked



c. daily



d. known



38. You should clear ……….all the trash on ground before living.

a. over



b. out



c. off



d. up



39. Most of the villagers rely on farming for …..........…

a. production



b. income



c. payment



d. spending



40. What about using public buses ….......... motorbikes?

a. replacing for



b. in spite of



c. instead of



d. instead for



41. The sale of alcohol to young people is …...........by law.

a. forced



b. discussed



c. prohibited



d. fined



42. Because plastic bags are very hard to……....they will cause pollution.

A. dissolve



b. wrap



c. tear



d. collect



43. Crops are sprayed with …… to kill insects

a. fertilizer



b. manure



c. dung



d. pesticide



44. I think people should use tree leaves for ………..food.

a. wrapping



b. rolling



c. making



d. recycling



45. We have to make our spoiled food to the ………

a. butcher’s



b. garbage dump



c. beach



d. picnic



46. Industry, vehicles and garbage disposal account for ………….

a. water pollution



b. pollution of oil



c. air pollution



d. pollution of river



47. If you …………. Joanna, ask her to come and see me

a. meet



b. will meet



c. met



d. can meet



48. He asked me ……….. I believed the ghosts.

a. when



b. if



c. whether



d. both a and b



b. are I



c. am I not



d. aren’t I



c. that I clean



d. clean



49. I’m late, ………..?

a. I am



50. Sue likes ………the kitchen as often as possible.

a. to cleaning



b. cleaning



51. Jim doesn’t speak clearly, ……….

a. so it is difficult to understand him.



b. because it’s difficult to understand him.



TÀI LIỆU ÔN THI: https://123doc.org/trang-ca-nhan-2356597-tai-lieu-on-thi.htm

c. but it’s difficult to understand him.



d. as difficult to understand him.



52. Children have to come back before dark, ……?

a. do they



b. have they



c. don’t they



d. haven’t they



53. Rachel ……if she …….her driving test.

a. will pleased / passes



b. pleases / will pass



c. will be pleased/passes



d. is pleased /passes



54. Jane wishes she ………..a Miss World

a. is



b. was



c. be



d. will be



55. She asked me ……….in my spare time.

a. what I did



b. what do I do



c. what did I do



d. what I have done



56. The baby ……..as she plays with her toys.

a. laughed happy



b. happily laughs



c. laugh happily



d. happy laughed



57. You should have a(n) ………..check your motorbike regularly .

a. electrician



b. carpenter



c. mechanic



d. plumber



58. Sorry, I’m late. The car ………….. on the way here.

a. put up



b. broke down



c. drove off



d. get on



59. She’s very kind. She is always……….towards her employees.

a. distinguished



b. proud



c. considerate



d happy



60. Mary decided to continue with her studies for another two years.

a. get on



b. go on



c. carry out



d. turn off



CÂU ĐÚNG - SAI (15 cau)

1. a. My father wishes he has a modern car.

2. a. We wish we don’t live in the city.



b. My father wishes he could have a modern car.

b. We wish we didn’t live in the city.



3. a. Rice is grown in the tropical countries



b. Rice are grown in the tropical countries.



4. a. The problem can be solved



b. The problem can be solve



5. a. When did you began learning English?



b. When did you begin learning English?



6. a. If you want to get good grade, you must study hard.

b. If you want get good grade, you must study hard.

7. a. In Vietnam people love reading newspapers and magazines.

b. In Vietnam people love read newspapers and magazines.

8. a. You didn’t like playing computer games, do you?



TÀI LIỆU ÔN THI: https://123doc.org/trang-ca-nhan-2356597-tai-lieu-on-thi.htm

b. You like playing computer games, do you?

9. a. If the rice paddies are polluted, the rice plants die.

b. If the rice paddies are polluted the rice plants will die.

10. a. If we pollute the water, we have no fresh water to use

b. If we pollute the water, we will have no fresh water to use.

11. a. A solar energy can be used on cloudy days.

b. A solar energy can’t be used on the cloudy days.

12. a. Tam, that is my teacher’s son, won this year auditory contest.

b. Tam, who is my teacher’s son, won this year auditory contest.

13. a. Do you know a little boy, who is talking to Na over there?

b. Do you know a little boy who is talking to Na over there?

14. a. We could go traveling across France if we buy a tent.

b. We could go traveling across France if we bought a tent.

15. a. You’ll be really tired tomorrow if you don’t go to bed soon.

b. You’ll be really tired tomorrow if you won’t go to bed soon.



CÂU HOI GHEP ĐÔI (15 CÂU):

A. Match a phrase in the column A with one in column B to make a complete sentence.



A



B



1. food prices



a. is being rebuilt



2. the old building



b. was open by a pop star



3. the furniture



c. must have been interviewed in the morning



4. the other candidates



d. have been increased



5. the new restaurant



e. is all made in Singapore



B. Match the answer in column B with the questions in column A



A



B



1. What are you study?



a. Yes, all of them are.



2. Do you like learning English?



b. Yes, I am. Probably next year



TÀI LIỆU ÔN THI: https://123doc.org/trang-ca-nhan-2356597-tai-lieu-on-thi.htm

3. Where are you studying?



c. English



4. Are you going to visit Dalat?



d. Yes, I do.



5. Are most of your books in English?



e. At youth center.



C. Choose words or phrases in column B to fill in the blanks in column A



A



B.



1. Fred might …..in the library tonight



a. start a fine



2. Tom may ……at maxi mart tomorrow



b. watch television



3. David may …..Because it’s cold outside.



c. go shopping



4. Because he finished his homework, Carlos might …..



d. walk the dog



5. Kenton might ….around the park.



e. study



CÂU ĐIỀN KHUYẾT (10 câu)

Fill each gap in the sentences with a suitable word from the box.



conversation - dictionary - language - notebook - test - pencil - mistake - word - essays - homework



1. If you aren’t sure what a word means, look it up in your ……..

2. Please write the new words in your …………..

3. Don’t worry about making a …….try to communicate.

4. Write the answer in …..so that you can rub it out if you get one wrong.

5. Remember that there’s a ……..tomorrow so spend some time revising today.

6. When I first started learning English, I could hardly say a ……

7. It’s not easy to hold a ……like a native speaker.

8. Attending a ….. School helps me improve my speaking skill a great deal.

9. I want you to do the exercise on page for……

10. Don’t forget to hand in your ……… on Thursday.



TÀI LIỆU ÔN THI: https://123doc.org/trang-ca-nhan-2356597-tai-lieu-on-thi.htm



ĐÁP ÁN 9 (3)

Multiple choice

1. c



16.a



31. c



46. c



2. d.



17. c



32. d



47. a



3. c



18. d



33. b



48. d



4. b



19. c



34. a



49. d



5. c



20 a



35. d



50. b



6. a



21 b



36. c



51. a



7. c



22. d



37. a



52. c



8. b



23. a



38. d



53. c



9. b



24. b



39. b



54. b



10. b



25. d



40. c



55. a



11. d



26. b



41. c



56. c



12. c



27. b



42. a



57. c



13. c



28. a



43. d



58. c



14. d



29. b



44. a



59. c



15. d



30. a



45. b



60. b



CÂU ĐÚNG

1. b



6. a



11. a



2. b



7. a



12. b



3. a



8. a



13. b



4. a



9. b



14. b



5. b



10. b



15. a



GHÉP ĐÔI:



TÀI LIỆU ÔN THI: https://123doc.org/trang-ca-nhan-2356597-tai-lieu-on-thi.htm



A. 1. + d



B. 1 + c



C.



2. + a



2+d



2+c



3. + e



3+e



3+a



4. + c



4+b



4+b



5. + b



5+a



5+d



ĐIẾN KHUYỀT



1. dictionary



6. word



2. notebook



7. conversation



3. mistake



8. language



4. pencil



9. homework



5. test



10. essays



1+e



100 CÂU TRẮC NGHIỆM TIẾNG ANH LỚP 9 (4)



I. Choose A, B, C or D to complete the following sentences: (6 ps)

1. Malaysia is divided.....................two regions.

A. to



B. on



C. in



D. into



2. She often goes to the..........to pray because her regions is Islam.

A. church



B. pagoda



C. temple



D. mosque



3. Mary was really.............by the beauty of Hanoi.

A. impress



B. impression



C. impressive



D. impressed



4. The United State has a..............of around 250 million.

A. population



B. separation



C. addition



D. introduction



5. Mathematics and Literature are..............subject in high schools.

A. adding



B. compulsory



C. optional



D. religious



6. It’s very kind..............you to say so!

A. in



B. to



C. for



D. of



7. I wish Susan...............harder for her examination.

A. will work



B. worked



C. has worked



D. works



8. The Ao dai is the...............dress of Vietnamese women.

A. beautiful



B. traditional



C. casual



D. baggy



9. The word Jeans comes..............a kind of material that was made in Europe.

A. in



B. at



C. from



D. on



10. He...............with friends in apartment in HCMC since last week.

A. living



B. has lived



C. lived



D. live



11. They often go to that...............to pray.

A. market



B. hotel



C. hostel



D. shrine



12. There is a small bamboo...............at the entrance to the village.

A. forest



B. forestation C. forest ranger



D. forestry



13. There is a meeting..................9 AM and 2 PM.

A. on



B. between



C. till



D. at



14. He was born..............15th, January.

A. in



B. of



C. at



D. on



15. We have lived in Hanoi............... 4 years.

A. in



B. since



C. for



D. at



16. We have many well.............. teachers here.

A. qualify



B. quality



C. qualified



D. qualification



17. She asked me where I.............. from.

A. come



B. came



C. to come



D. coming



18. What aspect of................ English do you find difficult?

A. study



B. studied



C. learnt



D. learning



19. Who told you of the news? The.............. may not be correct.

A. inform



B. information C. informational



D. informative



20. She thinks chatting on the Internet is time...................

A. consume



B. consumer



C. consuming



D. consumption



21. Can you tell me who ...............this kind of machine?

A. invented



B. invention



C. inventor



D. inventive



22. Your teacher writes poems or stories,...............she?

A. don’t



B. won’t



C. didn’t



D. doesn’t



23. Excuse me. Can I................in this area?

A. smoke



B. smoking



C. smoked



D. to smoke



24. If he...............a student, he will get a discount.

A. is



B. was



C. were



D. will be



25. Can you turn..............the light? It’s too dark.

A. on



B. off



C. in



D. for



26. We can..............easily in the daylight.

A. to read



B. reading



C. reads



D. read



27. What can we do to spend less...............lighting?

A. in



B. on



C. about



D. of



28. She is very tired;................., she has to finish her homework.

A. moreover



B. so



C. and



D. however



29. Is he an actor ...............a singer? An actor.

A. and



B. or



C. with



D. so



30. I suggest ...............money for the poor people in our neighborhood.



Tài liệu bạn tìm kiếm đã sẵn sàng tải về

VII. Read the text carefully and fill in the blanks with a suitable word.

Tải bản đầy đủ ngay(0 tr)

×
x