Tải bản đầy đủ - 183 (trang)
I. Find the word which the underlined part is pronounced differently from the others.

I. Find the word which the underlined part is pronounced differently from the others.

Tải bản đầy đủ - 183trang

5. C. is listening



6. B. at



7. C. next



9. D. aren’t



10. OK. See you



D. READING (2marks) Read the passage carefully.

I. Are these statements True (T) or False (F)?

(0,25 mark for each correct answer)

1. T



2. F



3. F



4. T



II. Answer the questions.

(0,25 mark for each correct answer)

1. She is in grade 6.

2. She gets up at six o’clock

3. Yes, it is

4. No, it doesn’t

E. WRITING:

I. Rearrange these words to make complete sentences.

(0,25 mark for each correct answer)

1. He lives near the post-office.

2. Nam is listening to music now.

3. My school is in the city.

4. Are there any flowers in the park?

5. How does Mrs. Smith travel to Ha Noi?

ĐỖ DIỆU HUYỀN E6



Page 66



8. A. Where



II. Answer about you.

(0,25 mark for each correct answer)

Đ11

Câu

I



Nội dung



Điểm



Part 1 :



LISTENING



1. F



(2pts)



2. T

3. T

4. F



0,25x8= 2



Part 2 :

1. house

2. park

3. hospital

4. teacher

II



1.D



MULTIPLE

CHOICE



2.A



(2,5pts)



3.B

4.D

5.A

6.B



0,25x10=2,5



7.D

ĐỖ DIỆU HUYỀN E6



Page 67



8.B

9.B

10.A

III



Part A :



READING

COMPREHENSIO

N



1.F



(2,5pts)



3.F



0,25X4=1



2.F



4.T

Part B :

1. C

2. A



0,25X6=1,5



3. C

4. A

5. B

6. C

IV

DO AS DIRECTED

(3pts)



1.Where do the children play soccer ?.

2. There are many rivers and mountains in

Viet Nam.

3. Nam’s house is in front of the garden.

4. How do Lan and Mai go to Hue ?.

5. students’ answer



ĐỖ DIỆU HUYỀN E6



Page 68



4x 0,5= 2

Riêng câu 5 1

điểm



Đ12

I.Mỗi câu đúng 0.5 điểm. Sai lỗi chính tả không trừ điểm.

1. work



2. bus



3. everywhere



4. teacher



II.Mỗi câu đúng 0.25 điểm. Sai lỗi chính tả không trừ điểm.

1. washes



2. Yes, a lot



3. in



4. our



5. quiet



6. doctor



7. those



8. What’s



III.Mỗi câu ghép đúng 0.25 điểm. Hai đáp án không có điểm.

1. h



2. e



3. b



4. g



5. c



6. d



7. f



8. a



IV. Mỗi từ đúng 0.25 điểm. Sai lỗi chính tả không trừ điểm. Hai đáp án

không có điểm.

1. c. in



2. b. truck



3. a. arriving



4. d. and



5. b. vegetables



6. b. is



7. c. unloading



8. a. his



V.Mỗi câu đúng 0.5 điểm. Đúng mỗi phần gạch dưới được 0.25 điểm. Cứ

một lỗi sai chính tả, ngữ pháp trong phần gạch dưới trừ 0.25 điểm :

1. Hoa gets up and brushes her teeth at six o’clock. (at six o’clock đúng vị trí mới

cho điểm)

0.25



0.25



2. Mr. Ha goes to work by car every morning. (every morning đúng vị trí mới cho

điểm)

0.25



0.25



3. There is a new student in her class.

ĐỖ DIỆU HUYỀN E6



Page 69



0.25



0.25



4. What is his friend’s address?

0.25



0.25

Đ13



I/ Điền từ (4,0 điểm): Mỗi câu đúng 0,5 điểm.

1. She



3. in



5. How



2. does



4. How



7. watch



6. have



8.



am



watching

II/ Nối câu hỏi - trả lời (1,5 điểm): Nối đúng mỗi cặp câu 0,25 điểm.

1. c

III/



2. e



3. g



4. d



5. b



6. a



Trả lời 6 câu hỏi đọc hiểu (3,0 điểm): Mỗi câu đúng 0,5 điểm.

1. She lives (in a small house) in the city.

2. No, it isn’t.

3. It/The police station is to the left of her/Mai’s house.

(To the left of her/Mai’s house there is a police station.) =



0,25

4. She gets up at five forty-five/5.45.

5. Yes, she does.

6. After school she reads and plays games.

* Nếu không đổi ngôi (I → She) khi trả lời thì không cho điểm

* Nếu không thêm (-s/-es) vào động từ ở ngôi thứ 3 số ít thì trừ 0,25 mỗi câu

IV/ Trả lời câu hỏi về bản thân (1,5 điểm): Mỗi câu đúng, có nghĩa 0,5

điểm.

ĐỖ DIỆU HUYỀN E6



Page 70



1. I’m in grade 6.

2. I go to ................ school.

3. (I go to school) by .............. / I walk to school./ .......................

Đ14

NỘI DUNG



THANG ĐIỂM



I. Circle the word whose underlined, bold part is pronounced

differently from the others ( 1p)

1. C



0.25 điểm



2. A



0.25 điểm



3. D



0.25 điểm



4. C



0.25 điểm



II. Choose the best options or phrases to complete the sentences

( 3ps)

5. A



0.25 điểm



6. B



0.25 điểm



7. D



0.25 điểm



8. C



0.25 điểm



9. B



0.25 điểm



10. A



0.25 điểm



11. A



0.25 điểm



12. C



0.25 điểm



13. D



0.25 điểm



ĐỖ DIỆU HUYỀN E6



Page 71



14. A



0.25 điểm



15. B



0.25 điểm



16. C



0.25 điểm



III. Choose the words or phrases that are not correct. ( 0.5 p)

17. B



0.25 điểm



18. A



0.25 điểm



IV. Read the passage below:

1. Decide whether these statements are True ( T ) or False ( F )

( 1p)



0.25 điểm



19. T



0.25 điểm



20. F



0.25 điểm



21. T



0.25 điểm



22. F

2. Answer the questions ( 2ps)

23. Nga is twelve years old.



0.5 điểm



24. Her father is a doctor.



0.5 điểm



25. No, it isn’t.



0.5 điểm



26. Her classes finish at eleven thirty.



0.5 điểm



V. Match the questions in column A with the answers in column

B. (1.5ps)

27. F



0.25 điểm

ĐỖ DIỆU HUYỀN E6



Page 72



28. D



0.25 điểm



29. E



0.25 điểm



30. C



0.25 điểm



31. A



0.25 điểm



32. B



0.25 điểm



VI. Answer about you (1 p)

33. There are ……………….. students in my class.



0.5 điểm



34. I go to school by ………../ ( I go to school on foot / I walk to

school)



0.5 điểm



Đ16

A. LISTEN

(4X05đ/câu = 2đ)



B. LAGUAGE FOCUS

(12X0.25đ/câu = 3đ)



Listen and choose True or False. (2pts)

1. F



2. F



3. T



4. T



1. B



2. C



3. D



4. D



5. B



6.D



7. D



8. B



9. D



10. D



11. B



12. D



I. Complete the passage with the words in the box. (2pts)

C. READ (3đ)



1. every



3. from



4. does



II. Read the pasage above again and choose True or False. (1pts)

1. T



D. WRITE (2đ)



2. after



2. F



3. F



4. T



3. C



4. D



I. Choose the best answer. (2pt)

1. A



ĐỖ DIỆU HUYỀN E6



2. B

Page 73



THÁNG 2

I. LISTENING: 2.5 pts

Part 1: Listen and choose the correct answer(1.25pts).

2. I have a______, Minh.

A. friend



B. sister



C. brother



2. Our house has a_____.

A. yard



B. well



C. chair



3. There is a ______ near the lake.

A. river



B. hotel



C. park



4. There are trees and_______ in the park.

A. lake



B.mountain



C. flowers



5. This is a________near our house.

A. rice paddy



B. museum



C. hospital



Part 2: Listen and check true or false( T/F)(1.25pts).



Tru Fals

e

e

1. Ba gets up at half past six.

2. He has classes from 07:00 to 11:15.



ĐỖ DIỆU HUYỀN E6



Page 74



3. He has lunch at 12 o’clock.

4. He goes home at 6 o’clock.

5. He does his homework in the evening.



II. LANGUAGE FOCUS: 2.5 pts

Part 1: Choose the word which has a different sound in the part underlined. (0.5

pt)

1.



A. evening



B. engineer



C. pencil



2.



A. watches



B. goes



C. washes



Part 2: Choose the correct option A, B or C to complete the sentence. (2.0 pts)

1. Hoa ................. to school by bus every day.

A. goes



B. go



C. is



2. I do ................. homework every afternoon.

A. their



B. his



C. my



3. ................. class are you in? - 6A

A. How



B. Which



C. Who



4. Does she wash her face? - ..........................................

A. Yes, I do.

Yes, she does.



B. No, I don’t.



C.



5. We live ................. the country.

A. in



B. at



6. Lan: …………………………….?

ĐỖ DIỆU HUYỀN E6



Page 75



C. on



Hoa: I get up, wash my face, have breakfast and go to school.

A. What is there near the house?



B. What do you have today?



C. What do you do everyday?

7. Ba eats ................. everymorning.

A. a breakfast big



B. a big breakfast



C. big breakfast



8. We have history ................. Tuesday and Thursday.

A. in



B. at



C. on



III. READING: 2.5 pts

Part 1: Choose the correct word to fill in the blank. (1.5 pts)

Minh and Tuan are students at Nguyen Hue School in Ho Chi Minh City. (1)

…………. go to a big school. Minh’s house is (2) …………. to Tuan’s house.

Minh is in (3) …………. Six and Tuan is in grade Seven. Minh’s father (4)

…………… in a factory, and Tuan’s mother is a doctor, she works in a (5)

……………. Minh and Tuan (6) ……………. soccer after school.

1.



A . He



B . They



C . She



2.



A. next



B. near



C. opposite



3.



A . class



B . grade



C . street



4.



A . go



B . are



5.



A. hospital



B. restaurant



6.



A . are



C . works

C. toystore



B . go



C . play



Part 2: Read the passage and answer the question. (1.0 pt)

Lan’s father is a factory worker. He works at night and goes to bed in the morning.

Her brother is a student, and he goes to a big school in Da Nang. Her mother is a

nurse. She works in a hospital in the town. In her neighborhood, there is a museum,

ĐỖ DIỆU HUYỀN E6



Page 76



Tài liệu bạn tìm kiếm đã sẵn sàng tải về

I. Find the word which the underlined part is pronounced differently from the others.

Tải bản đầy đủ ngay(183 tr)

×
x